Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A zsidók rémuralma Magyarországon/1
  2013-05-26 20:10:38, vasárnap
 
 

A zsidók rémuralma Magyarországon/1

1919. március 21-től augusztus hó 1-ig.

Szamuely Tibor és népbiztos társai a világtörténelemben nem látott kegyetlenségek kíséretében pogromozták a keresztényeket. Mi, nemzsidók, viszonzásképen nem követjük példájukat. Létünknek tartozunk azonban azzal, hogy kegyetlen parazitáinkat, a világszerte megokoltan gyűlölt fajt politikailag és társadalmilag jégre tegyük.

I.

A világháború katasztrófába döntötte Magyarországot. A háborúban szerepelt egyetlen állam sem szenvedett annyit, mint ez a szegény ország. Hazánk sírdombján a hiénák vették át az uralmat, a zsidók, akik a címben foglalt időben a bolsevizmus jeligéje alatt tönkrenyomorították a hazánk te-rületén élő összes nemzsidó népeket. Aki a magyar bolsevista rémuralom letörése után a budapesti morgueban kis körsétát végzett, elhiszi a zsidó rémuralmat átélt magyaroknak, hogy a tatárjárás ártatlan turistakirándulás volt ahhoz a rabló és gyilkos rémuralomhoz képest, melyet a bolsevista zsidókormány a magyarokon gyakorolt, ötödfél hónapig sínylődtünk a legsiralmasabb rabszolgaságban s szenvedtük a spanyol inkvizíciót felülmúló borzalmakat. S mire a rengeteg szenvedéstől szegény hazánk halálosan kimerült, a zsidógenerálisok rablott kincsekkel megrakodva, agyonbolondított és megcsalt proletárhadseregüket cserbenhagyva, a holtra kínzott s kifosztott országot az ellenségnek dobták martalékul.

A zsidók az Oroszországból ide átplántált bolsevizmus zászlajának kibontásával a jóhiszemű proletárok fondorlatos megtévesztésével s a csőcselék becézgetésével kaparították magukhoz az állami hatalmat. Harci eszközük a csalás, népámítás s a csőcselék aljas szenvedélyeinek kielégítése volt. Taktikájuk ugyanaz volt, mint az orosz zsidóké. Orosz- és Magyarország Európa többi államaival ellentétben különösen hajlamos volt a bolsevizmusnak nevezett utópia befogadására, mert mindkét államban alacsony kultúrájú népek élnek, mindkét államnak csapni való korrupt közigazgatása van s mindkét államban a kapitalizmus a zsidóság kezében volt, mely feltétlen korrupciójával a társadalmi rendet és fegyelmet felbomlasztotta s az extrém politikai áramlatok hatalomra jutását siettette.

A Kerenszki-féle orosz forradalom a feudálisokkal szemben az orosz zsidóburzsoáziának kezére játszotta a hatalmat. E forradalom azonban balul ütött ki, mert Kerenszki az orosz burzsoáziára alapított társadalmi rendet nem volt képes megszilárdítani. Trockij és Lenin megragadták tehát a zűrzavaros politikai és társadalmi helyzetben a kedvező pillanatot s az orosz csőcselék felfegyverzésével megvalósították a proletárdiktatúrát mely két évig tartó vérözönével sem tudta az orosz népet meggyőzni a bolsevizmus világot boldogító voltáról.

Körülbelül hasonló történelmi folyamat zajlott le hazánkban is, melyet kezdő fázisától az utolsóig azért írunk le, hogy a későbbi kor tisztán lássa, hogy Magyarország katasztrófáját egy bomlasztó elemet képező, s az államban önálló életet élő s mindig az üldözött szerepét jajgató népfaj, — a zsidóság — okozta, mely népfajt az államra s egyedre egyaránt kárhozatos tulajdonságai miatt a föld valamennyi népe utál, gyűlöl és üldöz, különösen a nyugati népek, melyek nagy fajsúlyuknál fogva ezt a veszedelmes népfajt féken tudják tartani.

Aki meg akarja ismerni és érteni, hogy a magyarországi zsidók miképen juthattak uralomra, és hogy a bolsevista hatalom birtokosai miért voltak épen zsidók, annak ismernie kell főbb vonásaiban Magyarország szociális fejlődését 1848-tól, vagyis az úrbériség megszüntetésének évétől.

Az ősiség és úrbériség megszüntetése hazánkban nagy gazdasági megrázkódást okozott. Az ennek folytán hirtelen megváltozott gazdasági helyzet több tárgyi és alanyi oknál fogva nem volt képes az embereket is oly hirtelen átalakítani, hogy a gazdasági helyzet váratlan változása dacára azt a gazdasági erőt megtartani tudják, melyet az ősiség és úrbériség idejében reprezentáltak. Az úri- és jobbágy-birtok vándorútra kelt. A jobbágymunkán élt földesurat házi zsidója uzsorázta ki, a volt jobbágyat meg zsellért csekély földjéből a boltos, vagy ha úgy tetszik, a korcsmáros zsidó forgatta ki.

II.

1868-ban a zsidó kapitalizmus már oly hatalmas tényező volt, hogy Deák Ferenc a zsidóságot a többi népfajokkal politikailag egyenjogúsította, s ezzel a központi kormánytól a legutolsó falusi jegyzőig a korrupció számára az utat szabaddá tette. A Tisza Kálmán-kormány vicinális panamáiról még a mai generáció is hallott eleget. A különféle gründolások ugyanily szellemben zajlottak le. A bankok s egyéb vállalatok, ugyancsak a kis- és nagybirtokok az eladósodott gazdákéból az uzsorából élő zsidók kezébe kerültek. De zsidó kézre kerültek a kötött birtokok bérletei is, mert birtokosaiknak más halandónál több árendát tudtak fizetni, aminek egyszerű oka az volt, hogy a földműves osztály munkaerejének kiszipolyozásához a zsidók jobban értettek, mint a nemzsidó bérlők.

Az egyre szaporodó zsidóság idővel az uzsora e nemének pályáit fenékig kimerítette. Keresett tehát magának más életpályákat, melyeken szipolyozó talentumát érvényesíthette. Ellepte az ügyvédi pályát, s e pálya keretében gyakorolta a parasztnyúzást. Mikor ez a pálya is túlzsúfoltnak látszott, elárasztotta az orvosi pályát, melyen egy kis önreklám segélyével szép uzsora rekordokat lehet elérni. Sorrendben aztán a kevésbé jövedelmező tanítói, tanári, rendőrtisztviselői, egyéb hivatalnoki, és végül a soványan fizetett bírói pályára is ráfanyalodott, mely életpályákon természetesen tiltott s néha nagy mellékjövedelmekre tett szert, hogy a nála divatos nagyzoló életmód eszközeit előteremtse.

Ezelőtt 10 évvel tehát az ijesztően megszaporodott zsidóság hazánk összes véredényeit ellepte, melyekben parazitizmusa számára értékes nedűt, rebachot fedezett fel. Új honfoglalás után kellett néznie. Az új hont fel is fedezte az egyházi és egyéb kötött birtokokban. Hogy ezeket megkaparinthassa, a főpapokat s a feudálisokat kellett megrohamoznia, akik pedig nemcsak hogy liberálisan tűrték a paraziták elhatalmasodását, sőt pillanatnyi vagyoni érdekből még a népet is kiszolgáltatták nekik, ahelyett hogy vele törődtek volna. Ekkortájban már az egész sajtó zsidókézben volt. Ráuszították tehát a latifundiumosokra. Politikai kampányt indítottak a főrendiház ellen. Összevásárolták a képviselői mandátumokat, hogy hatalmukat a parlamentben gyarapítsák; kifejlesztették és kiépítették a földalatti Magyarországot, a szabadkőműves páholyokat, ezeket a tipikusan zsidó kölcsönös és önsegélyző szövetkezeteket, melyekbe a vagyonra és hatalomra éhes s e célból áldozatokra kész zsidókapitalistákat összetoborozták. Mindenféle korrupt eszközökkel becsábítottak jónevű s erkölcsi súllyal bíró, vagyonra és hatalomra éhes nemzsidókat, kikben a katholikus egyházi javak szekularizációjának szorgalmazásában hozzájuk méltó harcosokat találtak. De becsődítettek páholyaikba nemzetiségi agitátorokat is, mert ezek viszont akkorjában, a perifériákon a mindenkori kormányhatalommal szemben, hálás harcostársaiknak bizonyultak. A ,,Világ" szabadkőműves újság olvasói a csúfosan levitézlett s gyáván megszökött Jászi (Jakobovics) Oszkár és zsidó páholytestvérei cikkeiből különben úgyis ismerik a földalatti Magyarországnak politikai hitvallását, melynek a gyakorlatban a nemzetiségek és kommunisták látták hasznát, akik a zsidókat becsapták, mert a nemzetiségi szabadságot az agitátorok rögtön megtagadták, mihelyt hazánktól a nemzetiségek elszakadhattak, s mert a szabadkőműves eszméket tenyésztő és terjesztő zsidóság a bolsevizmus kitörésekor épen azt a kapitalista zsidóságot kapta hátba, mely a szabadkőművességet pénzelte.




http://betiltva.com/2010-2013/a-zsidok-remuralma-magyarorszagon/#more-20361
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szorgalmazásában, megkaparinthassa, megszüntetésének, egyenjogúsította, zsidógenerálisok, agyonbolondított, elhatalmasodását, megtévesztésével, harcostársaiknak, szenvedélyeinek, kiszolgáltatták, szövetkezeteket, érvényesíthette, páholytestvérei, megszilárdítani, rabszolgaságban, összevásárolták, magyarországnak, kifejlesztették, felbomlasztotta, megvalósították, összetoborozták, korrupciójával, megszaporodott, magyarországot, reprezentáltak, elszakadhattak, magyarorszagon, bolsevizmusnak, kegyetlenségek, oroszországból, legsiralmasabb, magyarországon, birtokosaiknak, parasztnyúzást, keresztényeket, zsidók rémuralma, világszerte megokoltan, világháború katasztrófába, háborúban szerepelt, szegény ország, hiénák vették, címben foglalt, bolsevizmus jeligéje, hazánk te-rületén, magyar bolsevista, budapesti morgueban, zsidó rémuralmat, tatárjárás ártatlan, bolsevista zsidókormány, magyarokon gyakorolt, legsiralmasabb rabszolgaságban, Szamuely Tibor, Magyarország Európa, Deák Ferenc, Tisza Kálmán-kormány,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  próbáljuk ki az őszinteséget  Ahogy emelkedik a rezgés...  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Próbálkozni kell ahhoz,  Ázzal aki csak szép  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  A Föld napja  Becsüld meg azt amid van,...  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Emberként automatikusan értéke...  Április 22. a Föld napja,  képre írva  Paul David Tripp Április 23  Környezetvédelem  Föld napja április 22  Alakot vált...  Miért nem menti meg Jézus...  Aki szeret, annak senki sem id...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Semmit ne higgy el  Föld napja április 22  Az embernek a társa: hiányzik.  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Volt egy...  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Esti kép  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Szép estét kedves látogatóimna...  A fenyő nem szép fa, (...)  Mosolyogtál már ma?  Föld napja április 22  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Becsüld meg azt amid van,...  Gábor Dénes gondolata  802 esztendeje, 1222. április ...  Esti kép  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Fodor Ákos költő,  Föld napja április 22  Őrangyalod, ha vigyáz rád... 
Bejegyzés Címkék
zsidók rémuralma, világszerte megokoltan, világháború katasztrófába, háborúban szerepelt, szegény ország, hiénák vették, címben foglalt, bolsevizmus jeligéje, hazánk te-rületén, magyar bolsevista, budapesti morgueban, zsidó rémuralmat, tatárjárás ártatlan, bolsevista zsidókormány, magyarokon gyakorolt, legsiralmasabb rabszolgaságban, spanyol inkvizíciót, rengeteg szenvedéstől, zsidógenerálisok rablott, holtra kínzott, ellenségnek dobták, jóhiszemű proletárok, csőcselék becézgetésével, állami hatalmat, csőcselék aljas, orosz zsidóké, bolsevizmusnak nevezett, zsidóság kezében, társadalmi rendet, extrém politikai, feudálisokkal szemben, orosz burzsoáziára, zűrzavaros politikai, kedvező pillanatot, orosz csőcselék, orosz népet, bolsevizmus világot, utolsóig azért, bomlasztó elemet, államban önálló, üldözött szerepét, zsidóság &#8212, föld valamennyi, nyugati népek, veszedelmes népfajt, magyarországi zsidók, bolsevista hatalom, úrbériség megszüntetésének, ennek folytán, gazdasági helyzet, gazdasági erőt, volt jobbágyat, korcsmáros zsidó, zsidó kapitalizmus, többi népfajokkal, központi kormánytól, legutolsó falusi, korrupció számára, utat szabaddá, különféle gründolások, eladósodott gazdákéból, kötött birtokok, földműves osztály, zsidók jobban, nemzsidó bérlők, egyre szaporodó, ügyvédi pályát, orvosi pályát, kevésbé jövedelmező, soványan fizetett, nála divatos, ijesztően megszaporodott, feudálisokat kellett, paraziták elhatalmasodását, egész sajtó, főrendiház ellen, képviselői mandátumokat, parlamentben gyarapítsák, földalatti Magyarországot, szabadkőműves páholyokat, tipikusan zsidó, katholikus egyházi, mindenkori kormányhatalommal, csúfosan levitézlett, földalatti Magyarországnak, zsidókat becsapták, nemzetiségi szabadságot, agitátorok rögtön, nemzetiségek elszakadhattak, szabadkőműves eszméket, bolsevizmus kitörésekor, kapitalista zsidóságot, szorgalmazásában, megkaparinthassa, megszüntetésének, egyenjogúsította, zsidógenerálisok, agyonbolondított, elhatalmasodását, megtévesztésével, harcostársaiknak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.